Bigballe tømmer

FGM Bigballetømmer som er bygget op på et kraftigt stativ i stål.  

FGM Bigballetømmer leveres standard så de kan tømme bigballer på maks. højde 2400 mm og 1250 mm i bredden. Alle motorer er monteret direkte på de trækkene aksler for at få så lidt vedligehold på maskinen som muligt.

FGM Bigballetømmer kan leveres med forhøjet top (ekstraudstyr, se billede) så den kan tømme bigballer som har en højde på 2600 mm.

FGM Bigballetømmer er monteret med transport bøjle og termoplastiske hjul, så den kan flyttes med en almindelig palleløfter. Maskinen er udstyret med pigvalse hvor piggene er monteret i forbandt, dette for at opnå den bedste fordeling og den bedste struktur i jorden som mulig.

FGM Bigballetømmer er monteret med styring og føler for automatisk påfyldning af jord til pottemaskine eller transportbånd ligeledes er der på styringen monteret en knap så maskinen kan køre baglæns med elevator kæder hvis der skulle komme noget i klemme.

FGM Bigballetømmer leveres med en meget stærk overflade, efter opsvejsning, sandblæses maskinen ren for glødeskaller og andet, derefter pulverlakeres, dette giver en utrolig stærk overflade som holder i mange år. Standard farve er FGM grøn ralfarve 6002.

Bigballetoemmer

Tilbud på bigballe tømmer