Smalle transportbånd

Smalle transportbånd

Smalle transportbånd

Individuelt tilpassede smalle transportbånd

Transportbånd kan være en ressourcesparende løsning. FGM begyndte at udvikle transportbånd til danske gartnere allerede for 20 år siden. Og har i dag udover Skandinavien solgt løsninger til lande som England, Tyskland, Frankrig og Polen.

Undersøgelser viser, at investeringer i transportanlæg kan give enorme besparelser. Ydermere kan effektiviteten øges, da flere planter kan køres igennem gartneriet. Også i andre sammenhænge, kan transportbånd forenkle processerne i gartneriet, så arbejdet bliver nemmere.

Alle transportanlæg bliver skræddersyet individuelt til det enkelte gartneri, så alt er nøje afstemt i forhold til behovet. Vi foretager opmålinger og kommer med løsningsforslag til hvordan opgaven løses bedst muligt. Det vigtigste for os er, at kunden er tilfreds med vores produkt, og at anlægget giver de fordele der er aftalt.

Transportbånd for effektiv transport af potter i gartneriet: Nedsætning af potter efter pottemaskine 6500 pr.time, afstandssætning 4500 pr.time, specialbånd fremstilles til alle formål.

Smalle transportbånd til rendelinjer
Smalt transportbånd til rendelinje
Intern transport - tronsportbånd og rullebaner
Scroll to Top